Már egy ideje olvasgatom Mobilarénán a mobiltelefon teszteket. Nem azért, mert mobilt akarok (najó azért is, de ez secret), hanem azért, mert örömöm lelem benne. Szeretem olvasgatni, mert Bog, Bocha és a többiek érdekesen írnak, és nem csak pötyögnek a nagyvilágba, hanem értenek is hozzá:)

Most olvasom épp az LG KM900 Arena tesztjét, és akkora szöveg van benne, hogy ezt meg kell osztanom "mindenkivel"!

"Az LG mostantól tegezheti a Samsungot és a Nokiát, belépett az elit klubba. Együtt isznak jóféle bort, a Sony Ericsson és a Motorola pedig maximum az utcáról nézhetnek befelé, s vágyakozva figyelhetik, ahogyan a finn és a két koreai rágyújtanak egy szivarra. Az Apple más, ő is bejöhet, mindig nagyon trendin öltözik, de nem bír beszélgetni a trióval, mert a Bluetooth-nyelvjárást nem ismeri." :DDDDD

Szóval olvasson mindenki Mobilarénát, mert JÓ!:)

Forrás: http://mobilarena.hu/teszt/lg_km900_arena_az_arenan/bevezeto.html

Szerző: Tylsa  2010.06.28. 15:28 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tylsa.blog.hu/api/trackback/id/tr592116212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása